Badkamer

Home > Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Is uw badkamer toe aan vernieuwing? Bekijk hier  een van onze projecten.
Wij helpen u graag bij de renovatie van uw gehele badkamer, maar helpen u ook graag bij het plaatsen van een badkamermeubel, toilet, of bij het plaatsen van een nieuwe wastafel. Voor de renovatie van uw gehele badkamer zullen wij samen met u de mogelijkheden bekijken en de kosten bespreken.
Aan de hand van uw wensen zullen wij een professionele offerte maken voor de werkuren en onzichtbare materialen als leidingen, koppelingen, lijm, voegsel….
De zichtbare materialen zoals een badkamermeubel, wastafel, toiletpot of vloer- en wandtegels kiest u zelf daar dit een smaakelement is.
Bekijk hieronder enkele uitgevoerde projecten en op die pagina's vindt u onze standaard prijzen per product of bekijk onze gehele prijslijst met onze  standaard prijzen en voorwaarden.

Bad plaatsen

bad

Badkamer renoveren

badkamerrenovatie (1)

Betegelen badkamer

tegelwerk

Badwand plaatsen

badwand

Badkamermeubel plaatsen

badkamermeubel

Wastafel plaatsen

wastafel

Logo-UR-VL-FR-transp

Informatie aanvragen:

Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u ons bellen: Renzo: 0468/32.68.04 of Francesco: 0478/21.58.87 of contact opnemen middels het sturen van een e-mail.
U kunt ook het hoofdkantoor bellen: 078 155171 (zonaal tarief). Doordat zij de telefoon voor ons aannemen kunnen wij ongestoord doorwerken. Dus ook straks bij u! Uw Rechterhand zorgt ervoor dat wij dezelfde dag uw boodschap krijgen.