Vloer leggen

Home > Vloer leggen

Vloer leggen

Is uw vloer toe aan vervanging en ziet u het niet meer zitten om hier zelf aan te beginnen? Wilt u de houten vloer vervangen door plavuizen of wellicht de plavuizen vervangen door een houten vloer? Moeten de vloertegels in uw badkamer vervangen worden? Vindt u laminaat op de kinderkamer toch fijner dan bijvoorbeeld vloerbedekking? De keuze is erg persoonlijk en wij komen graag langs om uw wensen te bespreken.

Bekijk hieronder enkele uitgevoerde projecten. Voor het leggen van laminaat en vloertegels hebben wij standaard prijzen.  
Deze prijzen staan op de desbetreffende pagina's of bekijk onze gehele prijslijst met onze  standaard prijzen en voorwaarden.

 

Houten vloer leggen

houten-vloer-5

Laminaat leggen

laminaat-1

Pvc vloer leggen

pvc-vloer-3

Vloer egaliseren

egaliseren-vloer-5

Vloertegels

vloertegels-5

Zwaluwstaart vloer

zwaluwstaartvloer-2

Logo-UR-VL-FR

Informatie aanvragen:

Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u ons bellen: Renzo: 0468/32.68.04 of Francesco: 0478/21.58.87 of contact opnemen middels het sturen van een e-mail.
U kunt ook het hoofdkantoor bellen: 078 155171 (zonaal tarief). Doordat zij de telefoon voor ons aannemen kunnen wij ongestoord doorwerken. Dus ook straks bij u! Uw Rechterhand zorgt ervoor dat wij dezelfde dag uw boodschap krijgen.